Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 3. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euroopa üks suuremaid netikaubamaju tuleb Eestisse 

1. oktoobril avab Eestis uksed Euroopa üks suuremaid netikaubamaju Stilago.ee.

Studio Moderna Fashion Group OÜ Eesti projektijuhi Helen Karolini teatel pakub uus netikaubamaja laia valikut kvaliteetseid Itaalia, Prantsuse, Hispaania ja Saksa kaubamärke. 

Karolini sõnul saavad esindatud olema enam kui 600 tuntud kaubamärki, muuhulgas Hugo Boss, Rocco Barocco, Ferré, Calvin Klein, Roberto Cavalli, Guess, D&G, Bogner, Tommy Hilfiger, Miss Sixty, Diesel, Next, Nike, Adidas, Pepe Jeans London, Desigual, Mango, Paco Rabanne, Lacoste, Pierre Cardin, Cacharel, Birkenstock, Tom Tailor, Heine jpt. Valikust leiab nii riideid, kingi, aksessuaare kui ka kosmeetikatooteid naistele, meestele ja lastele.

"Meile moeajakirjade lehekülgedelt tuntud maailmakuulsaid kaubamärke oli seni võimalik osta vaid kauplustes uue kollektsiooni hindadega või välismaistes outlet-poodides. Stilago.ee kaudu jõuavad ihaldusväärsed tooted Eesti ostjateni märkimisväärsete allahindlustega, mis võivad ulatuda kuni 70%-ni," kommenteeris Karolin.

Stilago.ee kontseptsioon koosneb kolmest põhiosast. Stilago Moekaubamaja pakub tuntud kaubamärkide kõige uuemaid kollektsioone oluliselt rahakotisõbralikuma hinnaga kui poodides. Stilago Outletist leiab suures valikus eelmiste hooaegade kaupu suurte allahindlustega.

"Stilago põhitrump on Stilago eksklusiivne Klubi, mis annab registreeritud kasutajaile võimaluse saada osa ainulaadsetest pakkumistest, mis saadetakse liikmete e-posti aadressile igal hommikul. Need pakkumised on soodsate hindadega ja saadaval vaid paar päeva. Stilago avamise puhul saavad esimesed 1000 Stilago klubiga liitujat kinkekaardi väärtusega 5 €," tutvustas Karolin.

Ka stilago.ee maksesüsteem on tema sõnul omamoodi - kauba eest saab maksta sularahas ja seda alles kauba kättesaamisel. Samuti on www.stilago.ee oluliseks eeliseks eesti- ja venekeelne kõnekeskus, mis võimaldab igal kliendil pöörduda poe esindajate poole emakeeles, et leppida kokku tarneaegade suhtes ja saada abi ka teistes kaubaga seotud küsimustes.

Seni on Stilago olnud edukas Slovakkias, Sloveenias, Tšehhi Vabariigis, Poolas, Kreekas, Ukrainas, Rumeenias, Venemaal, Leedus ja Lätis. Järgmisena on kavas laiendada tegevust Eestis ja Soomes.

Internetipood www.stilago.ee kuulub Studio Moderna Fashion Groupi ja on emaettevõtte Studio Moderna üks osa. Studio Moderna ise on Baltimaades tuntud eelkõige läbi Topshop TV tegevuse, mis on siin populaarne olnud juba üle üheksa aasta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757