Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 28. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäeva rikaste TOPi võitis "kaubakate kuningas" 

Eelmisel aastal Rikaste TOPis esikohale jõudnud kaubandus- ja kinnisvaraärimees Hillar Teder pole ka sel aastal oma kohta käest andnud.

Tema vara on Äripäeva hinnangul väärt ligi 350 miljonit eurot. Teder lõi idas läbi oma asutatud kaupluseketiga O'Key. Täna on Tederil ca 8protsendiline osalus O'Key ketis. Teder on ise varem öelnud, et tema ja Venemaa äripartnerite vahel toimus 2009. aasta lõpus suuremat sorti varajagamine ning ta loovutas 14% oma seni veerandini ulatunud osalusest Venemaa O'Keys, saades vastu kogu Ukraina kinnisvaraarenduse, mida ta seni jagas võrdsetes osades samuti O'Key omanike Dmitri Troitski ja Dmitri Korževiga. 

2010. aasta lõpus läks O'Key börsile, siis sai ka Äripäev täpsema ettekujutuse Tederi varadest. Loe pikemalt Tederi tegemistest aripaev.ee veebist

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070