Autor: Juuli Laanemets • 15. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euronics: vabastame kliendi ostutšekkide ja kasutusjuhendite säilitamisest

Euronicsi püsiklientide tšekkide ja kasutusjuhendite hoiustamise eest hoolitseb nüüd veebipood. 

Euronics Baltic OÜ tegevjuhi Martin Pedai sõnul on ilmselt paljud inimesed puutunud kokku vajalike tšekkide ja juhendite kadumisega. „Uuenenud tehnikapood pakub sellele probleemile lihtsa lahenduse. Personaalne ostuajalugu koos elektrooniliste materjalidega salvestatakse digitaalselt ja sellele saab läbi interneti kõikjalt ligi. Seega on näiteks teie ostutšekk alati poes olemas ja mure korral tuleb lihtsalt tootega kauplusesse pöörduda,“ selgitab Pedai. Paberil ei pea enam midagi sahtlipõhjas hoidma ja see teeb ostja elu mugavamaks. 

Uues veebipoes on täiustatud ka tootefiltreid, mis muudavad otsitava kauba leidmise senisest hõlpsamaks ja mahukas uudistesektsioon toob soovijani erinevad ülevaated ning võrdlused nii teksti kui video kujul.

Eesti suurimas internetipõhises elektroonikapoes on müügil ligi 7000 tooteartiklit. Soovi korral saab ka liisingulepingu vormistada arvuti eest lahkumata ning tellida kauba 1 € eest koju kätte.

Eestlane sooritab täna interneti kaudu veel väikese osa oma ostudest, kuid see on järjekindlalt muutumas. „Oleme veebipoega opereerinud juba kümme aastat ja näiteks viimase 12 kuuga on sealsed müügimahud kasvanud pea 20 protsenti,“ lisab Euronics Baltic OÜ tegevjuht.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757