Autor: Ave Lepik • 31. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljandis avab uksed Hesburger

Homme avab Viljandis uksed linna esimene Hesburgeri restoran. Uude söögikohta on investeeritud 300 000 eurot ja see annab tööd 5-8 inimesele.

Viljandi Hesburger mahutab 50 külalist.

2011. aastal oli Hesburgeri käive Eestis 14,1 miljonit eurot. Ettevõte on aktiivses arengufaasis ning sel aastal investeeritakse arendustegevusse kolmes Balti riigis kokku 4,3 miljonit eurot.

Hesburgeril on Eestis 28 restorani, veel sel aastal avatakse 2 uut. Kokku on Baltikumis 88 restorani ja Soomes 265. Hesburgeris töötab kolme Balti riigi peale kokku 1060 inimest, aasta lõpuks lisandub 120 uut töökohta.

Hesburger on 1966. aastal Soomes rajatud perefirma, mille asutajateks on Heikki ka Kirsti Salmela. Täna juhivad 235,6 miljoni eurose aastakäibega Hesburgeri restoraniketti nende kaks poega Kari ja Marko. Lisaks Soomele ja Balti riikidele on Hesburger esindatud ka Saksamaal ja Venemaal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757