Autor: Maarit Eerme • 17. detsember 2012

Selver: kaubanduse eriala ei ole populaarne

Selveri personalidirektor Kristiina Palm  kommenteeris, et kaubanduse eriala õppinud inimesi ei ole lihtne leida.

Hetkel õpib antud eriala 800-900 inimest, kuid reaalne vajadus oleks 2000 inimese järele. Tekkis küsimus, et kas kaubandusharidus on hääbuv või õpilastel on siiski huvi antud eriala vastu. See aasta tõi kaubandusse juurde 2600 töökohta.

Kaubandus.ee küsis kommentaari Selverilt, kuidas nad teevad koostööd kaubandusharidust antavate koolidega ning kas kaubandusharidusega töötajaid on raske leida.

"Selveris teeme aktiivselt koostööd Tallinna Teeninduskooli, Lääne-Viru Rakenduskõrgkooli ja Tartu Kutsehariduskeskusega. Peame kooli ja tööandja koostööd väga oluliseks, sest just nii saab koolitada tööturule vajalike oskustega spetsialiste. Kaubandusharidusega tööjõud on hinnas. Paraku pole õppinud inimesi lihtne leida, sest kaubanduse eriala pole populaarne," kommenteeris Selveri personalidirektor Kristiina Palm.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700