Autor: Maarit Eerme • 25. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selver: sel aastal tuleb 4 uut Selverit

Selveril on plaanis sellel aastal avada 4 uut Selverit: Tartusse, Viljandisse, Lasnamäele ja Rae valda.

Selver andis täna teada, et suveks valmib Tartusse seitsmes Selver. Sellel aastal on plaanis avada veel 3 kauplust: supermarket Tallinnas Lasnamäel, supermarket Viljandi kesklinnas ning hüpermarket Rae valda. Selveri arendusdirektor Agi Metsandi ütles, et nende kaupluste puhul on üürilepingud sõlmitud ja avamine kindel. „Samuti on läbirääkimised pooleli mitmete erinevate projektide osas,“ lisas Metsandi.

2014. aastaks on juba üürileping sõlmitud ka Narva Astri keskusega, et supermarket sealgi avada.

„Hetkel on uute Koduselverite asukohad kaardistatud ning käivad läbirääkimised. Täpsemalt kuhu on plaanis teha uus kodukauplus ei hakka avaldama, ennem kui on kindel,“ kommenteeris Selveri juhatuse liige Andres Heinver.

Heinveri sõnul läheb praegusel Koduselveril väga hästi ning Pääsküla piiril olev asukoht on väga hea.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700