Autor: Maarit Eerme • 25. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartus valmib suveks seitsmes Selver

Tartus algasid Aardla Selveri ehitustööd, kauplus valmib südasuveks ning üürileping on sõlmitud OÜ Tarmeko Kinnisvara, kes rajab Tartusse Ropka elurajooni uue supermarketi, aadressile Võru tänav 77.

Uues Selveris on 2797 ruutmeetrit üldpinda, millest 1196 ruutmeetrit võtab enda alla supermarketi müügisaal. Selveris luuakse ligikaudu 30 uut töökohta, lisaks annavad tööd allüürnikud.

Kaubanduskeskuse arhitektiks on Kaido Kepp osaühingust Arhitektuuriklubi ning ehitajaks Nordecon AS.

„Võru ja Aardla tänavate ristumiskohta ehitatav Selver on strateegiliselt hea asukohaga mitmel põhjusel,“ selgitas Andres Heinver asukohavalikut. „Ühelt poolt jääb kauplus oluliste liikumisteede äärde, kust inimesed õhtuti koju sõidavad, teisalt on ümbruses palju firmasid ja teenusepakkujaid, mis tekitab sünergiat ning kolmandaks asub kauplus Ropka elukvartali kõrval.“

"Loodame, et lisaks Selverile leiavad keskuses koha ka apteek, lillepood, lemmikloomapood, söögikoht ning üht-teist veel,“ kommenteeris Heinver. „Huvilistel tasub ühendust võtta.“

Eesti kapitalil Selveri jaeketti kuulub praegu 38 kauplust erinevates Eesti piirkondades, kaks gurmeepoodi Tallinnas ning keskusköök. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni. Selver annab tööd 2300 inimesele. 2012. aasta müügitulu oli 329,9 miljonit eurot ning kliendid tegid aasta jooksul 32,7 miljonit ostu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700