Autor: Maarit Eerme • 10. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gross pani Tartu sadamaturule käpa peale

Virumaa ärimees Oleg Gross ostis ära Soola 7 kinnistu ning loodab juba enne jaanipäeva seal omanimelise toidupoe avada.

Tartu Ekspress kirjutab, et Virumaa ärimees Oleg Gross on antud ostu üle tõeliselt rõõmus. „See tuli justkui lotovõit!“ tunnistas Gross.

Kui paar kuud tagasi oleks keegi Grossilt uurinud plaane Tartu suunal, olnuks vastus resoluutne – nii karmi konkurentsi ta oma nina ei topi. „Nii-öelda lennukilt vaadates tundus tõesti, et kuhu siin enam poodi teha, liiga tihe. Sellist maasikat kesklinnas ei pannud tähelegi. Kõrval on bussijaam ja Turusild, üle mille liigub suur osa Annelinna elanikke. Meie klientuuri silmas pidades ideaalne sõlmpunkt.“

Tehingu hinda uus omanik välja öelda ei taha, ent see olla väiksem, kui kuluks ise uue hoone ehitamiseks, kinnisvara maksumust arvestamata.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070