Autor: Maarit Eerme • 18. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu vana kaubamaja aeg saab ümber

Tartu Tarbijate Kooperatiiv (TTK) alustab selle aasta lõpus vana kaubamaja lammutamist ning ettevalmistustöid uue keskuse ehitamiseks.

Tartu Postimees kirjutab, et kehtiva detailplaneeringu järgi tuleb uus segafunktsioonidega hoone kuuekorruseline, millest kaks on maa sees ja neli maa peal. TTK juhatuse esimehe Tarmo Pungeri sõnul võtab uue keskuse mahust pisut üle poole enda alla kaubandus, kus esimesele korrusele on 3000 ruutmeetri peale plaanitud ankurrentnikuks laia valikuga toidukauplus.

Lisaks ankurrentnikule käivad Pungeri sõnul praegu läbirääkimised vähemalt kolme suure ketiga, mis tegutsevad valmisriiete ja jalatsite valdkonnas ning kuuluvad soodsamasse hinnaklassi.

Külastajate sõidukite parkimine on lahendatud kahekorruselise maa-aluse parklaga, kuhu mahub üle viiesaja auto ning Pungeri sõnul pole välistatud ka mõte, et uus keskus ühendatakse maa alt näiteks Tasku või uue kaubamajaga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700