• 07.02.13, 10:14
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Selver müüs praak mandariine

Selver korjas lettidelt ebameeldiva lõhnaga mandariinid, mis saadeti Veterinaar- ja Toiduametisse ning Põllumajandusuuringute Keskuse laborisse analüüside tegemiseks.
„Saime teenindajatelt ja klientidelt tagasisidet, et mandariinipartiil on ebameeldiv lõhn ning korjasime selle eile müügilt ära,“ rääkis Selveri välississeostu juht Margit Kissa. „Kõikidesse kauplustesse selle partii mandariinid ei jõudnud ning väljas on ka varasema partii viljad, seega ei puuduta probleem kindlasti kõiki viimasel kahel päeval müüdud mandariine,“ lisas ta. „Vabandame klientide ees ning maksame infoletis tšeki alusel raha tagasi kõigile, kes tundsid eile või üleeile ostetud mandariinidel ebameeldivat lõhna.“
Juhtumiga on kursis nii Veterinaar- ja Toiduamet kui Tarbijakaitseamet. Praeguseks pole veel selge, mis põhjustas ebameeldiva lõhna. Selver palub esitada kõik pretensioonid kaupluse infoletti.
 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele