Autor: Maarit Eerme • 1. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Säästukaardi boonussüsteem muutub tarbijale soodsamaks

ETK kauplustes kehtiva Säästukaardi boonusprogrammi arvestus muutub alates 1.märtsist tarbijale soodsamaks ja läbipaistvamaks.

„Eesti ühe suurema lojaalsusprogrammiga liitunud klientide võit on nüüdsest tunduvalt suurem – kui varem hakkas kliendi kontole boonusraha kogunema alles siis, kui ta kuu ostusumma ületas 80 eurot, siis nüüdsest anname preemiapunkte juba alates esimesest ostust,“ selgitas ETK juhatuse esimees Jaanus Vihand.

„Uus boonussüsteem on neljaastmeline, eelistades lojaalsemaid kliente – põhimõtteks on, et mida lojaalsem klient, seda suuremad boonused.“ Kõige rohkem on võimalik võita Säästukaart Plussiga, kuna selle kaardiga makstes koguneb boonuspunkte 10% rohkem kui tavalise Säästukaardiga.

Alates 1.märtsist kehtib punktide eurodeks arvutamisel uus ja lihtsam kurss, kus 1000 punkti = 1€. ETK juhi sõnul ei ole klientidel põhjust enne boonusprogrammi muudatust kogutud boonusraha pärast muretseda, sest kogutud boonus arvutatakse uue süsteemi alusel ümber.

Näiteks kui kliendi boonuspunktide jääk oli 28.veebruaril vana süsteemi järgi 770 punkti ehk 1 euro, siis üleminekul uuele boonusprogrammile arvestati need punktid ümber uue kursi järgi, mille kohaselt on uus boonuspunktide jääk 1000 punkti, mis on aga rahas endiselt 1 euro.

Säästukaardi boonuspunktide arvestus on kuupõhine. Kogunenud boonuspunkte saab kasutada ostude eest tasumiseks vajadusel kogu ostusumma ulatuses.

Boonuspunktid kehtivad jooksvalt 12 kuud.

Eelmisel aastal kogusid ETK Säästukaardi ja Säästukaart Plussi omanikud preemiaraha kokku enam kui 3 miljoni euro ulatuses. Kasutama jätsid kliendid boonusraha enam kui 71 000 euro ulatuses, selle annetavad tarbijate ühistud heategevuseks.

Eesti kapitalil põhinev Eesti Tarbijateühistute Keskühistu asutati 1917. aastal. ETK Gruppi kuulub 19 tarbijate ühistut üle Eesti, kes opereerivad kauplusi Maksimarketi, Konsumi, A ja O ning E-Ehituskeskuse ja Tööriistamarketi märkide all.

Kokku on ETK Grupis üle 360 kaupluse ja ligi 4500 töötajat.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757