Autor: Indrek Kald • 19. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ETK annetab kasutamata preemiaraha heategevuseks

ETK nõukogu otsustas, et ETK ketti kuuluvate kauplustes Säästukaardi omanike poolt mullu kogutud, ent tähtajaks kasutamata jäetud preemiaraha annetatakse heategevuseks.

"Säästukaardi programmis osalevad kliendid jätsid eelmisel aastal kogutud boonusraha kasutamata 71 465 euro ulatuses," ütles ETK juhatuse esimees Jaanus Vihand. "Kasutamata jääva boonusraha annetamise plaanist andsime varakult teada, eks oli siis iga kliendi otsustada, kas boonus ise ära kasutada või jätta see heategevuseks. Igal juhul on mul suur rõõm, et ETK saab oma klientidega kokku hoides märkimisväärse summaga abivajajaid aidata," lisas ta.

Nõukogu otsuse põhjal jaguneb annetussumma liikmesühistute vahel, kes otsustavad iseseisvalt, millises heategevusprojektis raha kasutada. "Nõukogu üldine seisukoht oli, et raha tuleks annetada kohaliku kogukonna hüvanguks ja valdavalt lastega seotud projektidele," märkis Vihand.

Säästukaardi ja Säästukaart Plussi omanikud kogusid eelmisel aastal preemiaraha kokku enam kui kolme miljoni euro ulatuses.

Eesti kapitalil põhinev Eesti Tarbijateühistute Keskühistu asutati 1917. aastal. ETK Gruppi kuulub 19 tarbijate ühistut üle Eesti, kes opereerivad kauplusi Maksimarketi, Konsumi, A ja O ning E-Ehituskeskuse ja Tööriistamarketi märkide all. Kokku on ETK Grupis 360 kauplust ja ligi 4500 töötajat.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757