Autor: Maarit Eerme • 7. märts 2013

Lasnamäel avati kolmas Selver

Täna avati kolmas Selveri kauplus Lasnamäel Läänemere tee 28.

„Läänemere tee piirkonna elanikud on kaupluse avamist oodanud,“ sõnas Selveri juht Andres Heinver. „Teisalt on Lasnamäel konkurents jaekettide vahel väga tihe ning seetõttu ka väljakutse meie jaoks suurem,“ lisas ta.

Keskuse kogupind on 3054 ruutmeetrit, sellest poolel paikneb Selveri müügisaal. Lisaks Selverile on keskuses üksteist väikekauplust ja teenusepakkujat, näiteks apteek, lillepood, jalatsiparandus ja juuksur.

Läänemere Selver annab tööd 43 inimesele.

Selveri ketti kuulub hetkel 37 super- ja hüpermarketit, 1 kodupood ning 2 gurmeekauplust. Tänavu avatakse veel supermarketid Tartus, Viljandis ning Peetri külas. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni.

Selver annab tööd 2300 inimesele. 2012. aasta müügitulu oli 329,9 miljonit eurot ning kliendid tegid aasta jooksul 32,7 miljonit ostu.

 

 

 

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700