Autor: Väinu Rozental • 2. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bauhof: hilisest kevadest hoolimata algas aasta edukalt

Nii nagu ka eelmisel aastal oli Bauhofi kasv üle jaekaubanduse üldise kasvu, on ka see aasta hästi alanud, tunnistas ASi Bauhof Group turundusdirektor Britte Maidra.

„Positiivset üllatust pakkusid nii jaanuar kui veebruar – mõlema kuu müük võrreldes 2012. aasta kahe esimese kuuga kasvas –, ehkki suuremaid kampaaniaid meil sel ajal ei olnud,“ rääkis Maidra. „Märtsis oli meil 17. korda suurim ehitus- ja aiakaupade sektori kampaania Ostumöll, mis oli tavapäraselt edukas.“

Maidra andmeil oli Bauhof Groupi eelmise aasta käive 97,6 miljonit eurot ja müük Eestis kasvas aastaga 10 protsenti. „Me ei taha konkreetseid numbreid välja öelda, kuna me ei ole börsiettevõte,“ lausus ta. „Need, kes ei ole börsiettevõtted, avalikustavad oma numbrid kord aastas, kui majandusaasta aruanne on lukus.“

Maidra ütles, et tänavune märts oli tervikuna üsna rahulik. „Eelkõige kauaks jäänud talvise ilma tõttu, mis takistas nii aia- kui ehitustöid,“ põhjendas ta. „Kohe avame aga aiahooaja suuremalt kui kunagi varem. Oleme osades oma kauplustes suurendanud väliaiakaupade pinda.“

Statistikaameti teatel suurenes jaekaubandusettevõtete jaemüük tänavu veebruaris eelmise aasta veebruariga võrreldes püsivhindades 2 protsenti. Samas kui jaanuaris suurenes jaemüük stabiilselt 4 protsendi võrra, siis veebruaris kasv aeglustus.

 

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757