9. juuli 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bauhof kasvatas Eestis käivet 

Bauhof Groupi 2012. aasta käive Eestis kasvas 10% ning aasta lõpetati 74,6 miljonilise müügituluga, kogu kontserni käive ulatus 97 miljoni euroni.

Kasumit teeniti sealjuures veidi üle miljoni euro. Tunamullu jäi Bauhof Group 3,5 miljoni euroga kahjumisse.

Aasta jooksul investeeris kontsern jooksvate investeeringutena põhivarasse kokku 767 000 eurot, millest enamuse moodustasid investeeringud Laagri ja Keila Bauhofi kaasajastamisse, teatas ettevõte.

Bauhofi juhatuse liikme Mart Vau sõnul tegeleti 2012. aasta jooksul aktiivselt ettevõtte efektiivsuse tõstmisega, sh suurendati oluliselt importi, kuna ettevõtte müügimahud annavad piisavad kogused, et tellida otse tehastest. „Lisaks avasime kahe kaupluse laiendused, viies seeläbi Laagri ja Keila Bauhofi kauplused meie kontseptsioonile vastavaks,“ märkis Vau. Ta lisas, et juba lähema aasta jooksul plaanib Bauhof avada ka mitu uut kauplust.

Bauhof Groupi 2012. aasta kogu kontserni, sh Leedu Bauhofi kauplused, käive oli 97 miljonit ning konsolideeritud ärikasum 1,24 miljonit eurot.      

 

 

Autor: aripaev .ee, Kristi Malmberg

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700