Autor: Maarit Eerme • 22. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prisma Peremarket otsib 90 uut töötajat

Prisma Peremarket võtab Tallinnas tööle 90 uut inimest, kelle uueks ametikohaks oleks müüja-kassiir, klienditeenindaja ning palk jääb vahemikku 473-647 eurot kuus.

"Tallinnas valitseb teadupärast tööjõu nappus ning suveks on tarvis lisatööjõudu," kommenteeris Prisma Peremarketi turundus- ja kommunikatsioonidirektor Kadri Lainas. Lisades, et nad plaanivad luua mõned uued osakonnad, kuhu nad värbavad täiesti uusi töötajaid.

„Prisma sobib väga hästi töökohaks tudengitele, kes soovivad paindliku graafikuga töötada,“ sõnas Prisma Peremarketi personalidirektor Reet Ratas.

„Lisaks on Prisma oma paindlikkuse tõttu väga hea töökoht ka vanemaealistele. Kui tänasel päeval mitmed töökohad pensioniealisis meelsasti ei palka, siis meil töötab väga palju toredaid pensionäre,“ lisas Ratas.

Prisma on Põhjamaade juurtega SOK-le kuuluv kaubanduskett, mis tegutseb Soome, Eesti, Läti, Leedu ja Venemaa turgudel. Prisma Peremarket annab Eestis tööd enam pea 1200le inimesele.  Ettevõttel on Eestis 9 kauplust ja 1 restoranimaailm.

 

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700