Autor: Maarit Eerme • 2. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Montonist saab Eesti Olümpiakomitee sponsor järgnevaks neljaks aastaks

2. mail sõlmisid Eesti Olümpiakomitee president Neinar Seli ning Baltika juhatuse esimees Meelis Milder sponsorlepingu järgnevaks neljaks aastaks. Monton on Eesti Olümpiakomitee ametlik sponsor aastast 2004 ning riietanud paraad- ja vabaajavormi delegatsiooni sportlasi.

Meelis Milderi sõnul on suur au olla Eesti Olümpiakomitee sponsor: „Olümpialiikumine sobib suurepäraselt kokku Baltika visiooniga – ausa võistluse kaudu püüda saavutada kõrgeid tulemusi. Meie jaoks on lisaargumendiks loomulikult võimalus riietada meie sportlasi ja kogu olümpiadelegatsiooni ning esitleda seeläbi Eesti moeloomingut kogu maailmale, Monton on meie brändiportfellis selleks sobivaim kaubamärk.“

Eestit esindava 2014 Sotši olümpiadelegatsiooni paraad- ja vabaajavorm valmib Montoni kahe disaineri Piret Pupparti ning Peeter Rästa juhtimisel. Piret Pupparti sõnul keerleb olümpiakollektsiooni lugu hundi kui hingelooma ümber – lojaalne ning pühendunud oma meeskonnale, samas võrreldav sportlasega tema tipphetkel. Kollektsiooni kaunistab silmapaistev ja jõuline graafikamäng, sealhulgas efektne maakoodi EST kasutamine.

„Läbiva elemendina on kasutatud musta kaheksakanna mustrimotiivi, värvidest on esindatud moderne must-valge kombinatsioon, aktsendiks sinine,“ täiendas Peeter Rästa.

Rõivastus on samaaegselt nii esinduslik, funktsionaalne kui ka mugav – on pöördutud rohkem naturaalsemate materjalide poole, pidades silmas just Sotši tujukat kliimat.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700