Autor: Maarit Eerme • 2. mai 2013

Montonist saab Eesti Olümpiakomitee sponsor järgnevaks neljaks aastaks

2. mail sõlmisid Eesti Olümpiakomitee president Neinar Seli ning Baltika juhatuse esimees Meelis Milder sponsorlepingu järgnevaks neljaks aastaks. Monton on Eesti Olümpiakomitee ametlik sponsor aastast 2004 ning riietanud paraad- ja vabaajavormi delegatsiooni sportlasi.

Meelis Milderi sõnul on suur au olla Eesti Olümpiakomitee sponsor: „Olümpialiikumine sobib suurepäraselt kokku Baltika visiooniga – ausa võistluse kaudu püüda saavutada kõrgeid tulemusi. Meie jaoks on lisaargumendiks loomulikult võimalus riietada meie sportlasi ja kogu olümpiadelegatsiooni ning esitleda seeläbi Eesti moeloomingut kogu maailmale, Monton on meie brändiportfellis selleks sobivaim kaubamärk.“

Eestit esindava 2014 Sotši olümpiadelegatsiooni paraad- ja vabaajavorm valmib Montoni kahe disaineri Piret Pupparti ning Peeter Rästa juhtimisel. Piret Pupparti sõnul keerleb olümpiakollektsiooni lugu hundi kui hingelooma ümber – lojaalne ning pühendunud oma meeskonnale, samas võrreldav sportlasega tema tipphetkel. Kollektsiooni kaunistab silmapaistev ja jõuline graafikamäng, sealhulgas efektne maakoodi EST kasutamine.

„Läbiva elemendina on kasutatud musta kaheksakanna mustrimotiivi, värvidest on esindatud moderne must-valge kombinatsioon, aktsendiks sinine,“ täiendas Peeter Rästa.

Rõivastus on samaaegselt nii esinduslik, funktsionaalne kui ka mugav – on pöördutud rohkem naturaalsemate materjalide poole, pidades silmas just Sotši tujukat kliimat.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700