Autor: Maarit Eerme • 14. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rimi: ei näe vajadust uutele odavpoodidele

Säästumarket on suuremates linnades esindatud lausa mitme kauplusega ning Rimi Eesti Food kommunikatsioonispetsialisti Katrin Batsi hinnangul ei näe nad vajadust suurema hulga ega ka sortimendiga odavpoodide järele.

"Leiame, et Rimi on Eestis täna väga hästi esindatud, kus meil on kokku 53 Säästumarketi kauplust. Seda on rohkem, kui mõnel teisel jaeketil kauplusi kokku," ütles Rimi Eesti Food AS kommunikatsioonispetsialist Katrin Bats.

Batsi sõnul näitavad kõik viimased hinnauuringud, et Säästumarket pakub eelkõige odavamat hinda kellele on oma kindel tarbijaskond olemas.

"Kui mõni uus jaekett sooviks Eestisse tulla, oleks ainuke mõistlik lahendus mõni olemasolev jaekett üle võtta," usub Bats.

Saksa õpetaja imestab, kui kallite hindadega ostavad eestlased toitu ja kui vähe nad seejuures palka saavad, ning Eesits ei ole ühtegi tõeliselt odavate hindadega supermarketit.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700