Autor: Maarit Eerme • 20. mai 2013

Fazer Grupi presidendiks ja tegevjuhiks nimetati Christoph Vitzthum

Fazer Grupi nõukogu on nimetanud ettevõtte uueks presidendiks ja tegevjuhiks Christoph Vitzthumi, kes asub uuel ametikohal tööle hiljemalt 15. novembril 2013.

Praegu töötab Christoph Vitzthum Wärtsila kontserni täidesaatva asepresidendina, juhtides kontserni teenuste üksust. Tal on suur kogemus globaalsete ja äriliselt edukate organisatsioonide juhtimise alal. Ta toob Fazerisse endaga kaasa laialdased teadmised ja kogemused uute äristrateegiate väljatöötamise ning kliendikesksete äriorganisatsioonide juhtimise alal.

Enne Fazeriga liitumist töötas Christoph Vitzthum 18 aastat Wärtsilä kontserni juhtkonnas erinevatel ametikohtadel. Christoph Vitzthumil on suured ärialased kogemused ja ta on tõestanud, et suudab rahvusvahelises äris saavutada jätkusuutlikke tulemusi ja suurendada kasumit.

„Olen väga õnnelik võimaluse eest juhtida Fazerit, Soome juhtivat kaubamärki ja ühte oma valdkonna kõige hinnatumat ettevõtet. Fazeril on palju tugevusi ja suurepärased kasvuväljavaated ning ma ootan kannatamatusega, et saame koos Fazeri tiimiga viia ettevõtte uuele tasemele,” ütles Christoph Vitzthum.

2012. aasta oli Fazerile hea aasta – grupi käive oli 1,676 miljardit eurot, kasvades aastaga 6,4% ja tegevkasum moodustas 68,6 miljonit eurot. Fazer jätkab oma uue strateegia elluviimist ka 2013. aastal. Eesmärgiks on saavutada kasumlik kasv nii kodu- kui ka teatud kasvuturgudel. Käesolevaks aastaks prognoosib Fazer käibe kasvu ja 2012. aasta tulemusega võrreldavat kasumit.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700