Autor: Maarit Eerme • 27. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selver sulgeb Kaubamaja gurmeekaupluse

Alates 1. septembrist sulgeb Selver gurmeekaupluse Kaubamaja B-galeriis klientide vähese huvi tõttu.

„Oleme saanud klientidelt tagasisidet, et peaksime müüma gurmeetooteid koos teiste toiduainetega, et inimene saaks kõik kiirelt ja ühest kohast kätte,“ kommenteeris Selveri avalike suhete juht Annika Vilu. Lisades, et mitmed kliendid on kurtnud autoga ligipääsetavuse keerukust südalinna poodidele. „Meil on  olnud kesklinnas üksteisest 450 meetri kaugusel kaks kauplust, septembrist jätkab nendest vaid üks.“

Ühe kaupluse sulgemisega avatakse Järve Selveris  septembri teisel poolel gurmeeosakond. „Lisaks Järve Selveri gurmeeosakonnale on meil sarnane plaan veel teistegi suuremate Selveritega,“ rääkis Vilu.

Tema sõnul ei saa nad avaldada ühegi konkreetse kaupluse majandustulemusi, kuid keti tulemused on tervikuna avaldatud börsil.

Selver avas esimese gurmeekaupluse möödunud aasta 11. septembril.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757