Autor: Maarit Eerme • 12. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima investeerib ligi üheksa miljonit

2015.  aasta esimesel poolel algab Tallinnas Ehitajate tee 148 asuval krundil Maxima XXX hüpermarketi ehitus, kuhu Maxima investeerib ligi üheksa miljonit eurot. 5000-ruutmeetrise müügipinnaga kaupluse rajamisega luuakse ligi 250 uut töökohta.

Koos kauplusehoone ja parkla rajamisega investeerib Maxima ka krundiga külgneva Ehitajate tee ja Õismäe tee ristmiku ümberehitusse. Kokku ulatub Maxima investeering Tallinnasse esimese XXX-kontseptsiooni ehk suurima Maxima kaupluse rajamisse ligi 9 miljonit eurot. Kauplus valmib eeldatavalt 2015. aasta lõpuks.

Maxima kommunikatsioonijuhi Erkki  Erilaidi hinnangul on Haabersti väga perspektiivikas piirkond. „Meil tegutseb seal praegu kaks poodi ja juba detsembris avame aadressil  Õismäe tee 46 Maxima XX supermarketi, mis on seal varem tegutsenud kodukauplusest enam kui kaks korda suurema müügisaaliga,“ rääkis Erilaid.

Ehitajate teele rajatava kaubanduskeskuse üldpind on 7000 ruutmeetrit, millest Maxima müügisaal võtab enda alla ligi 5000 ruutmeetrit.

Maxima Eesti kaupluseketti kuulub 70 kauplust ja ettevõtte annab tööd 3900 töötajale.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700