Autor: Kaubandus.ee • 19. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta lõpus avatav Maxima Haabersti hüpermarket pidas sarikapidu

Maxima eesti avalike suhete juht Katja Ljubobratets ja peadirektor Vygintas Šapokas
Foto: Maxima Eesti
Reedel peeti Tallinnas Maxima uue XXX hüpermarketi sarikapidu. Mahavõetud sarikapärjale olid kantud Haabersti lasteaialaste soovid selle kohta, milline detsembris valmiv uus kauplus võiks olla.

Tallinna linnapea kohuseid täitva Taavi Aasa sõnul kujuneb uuest hüpermarketist kindlasti väga populaarne ostukoht nii õismäelastele kui ka teistele lähipiirkondade elanikele.

“Linna ja linlaste vaatepunktist on vähemalt sama rõõmustav ka lisanduvate töökohtade arv – kokku annab uus kaubanduskeskus tööd ligi 200 inimesele,” lisas Aas.

Maxima Eesti operatsioonidirektor Marko Põderi sõnul on hüpermarketi puhul tegu ühega kahest uuest kauplusest, mille jaekett tänavu Tallinnas avab.

“Eesti küllastunud kaubandusturul on tänases olukorras edu pandiks kvaliteet ning just sellele oma uue kauplusega ka rõhutame – enam kui 30 000 erineva tootega hüpermarket on meie suurima kaubavalikuga pood. Samuti rajame siia ülimalt edukalt käivitunud internetipoe e-Maxima jaotuskeskuse, millega muudame igapäevakaupade e-ostlemise väga mugavaks nii kõigile Lääne-Tallinna kui ka ümbruskaudsete valdade elanikele,” lausus ta.

Pidulikul sarikapeol üle antud sarikapärjale olid kantud ligi 30 Haabersti kohaliku lasteaialapse lennukad ootused sellest, milline üks hea kauplus tulevikus olema peaks. Täiendusi tegid ka linnepea ja Haabersti linnaosa vanem.

Maxima koguinvesteering teise Tallinna hüpermarketisse on seitse miljonit eurot. Valmivas kaubanduskeskuses paikneb 4000-ruutmeetrise müügipinnaga kauplus ning 600 ruutmeetri ulatuses erinevaid rendipindu erinevate igapäevaste teenuste ja esmatarbekaupade müüjatele.

Moodul Projekti juhatuse liige Artur Mitšulis
Maxima Eesti peadirektor Vygintas Šapokas ja Moodul Projekt juhatuse liige Artur Mitšulis
Maxima Eesti operatsioonidirektor Marko Põder
Tallinna linnapea kohusetäitja Taavi Aas
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757