Autor: Maarit Eerme • 18. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uut tüüpi kirbukas: rendi riiul ja müü, mida tahad

Uut tüüpi kirbukal võib igaüks rentida endale riiuli ja stange ning oma ülearused riided ja muud asjad sinna müügile panna kirjutab TallinnCity.

«Me anname inimesele rendile tüki põrandapinda koos riiuli ja stangega ning anname ka hinnasildid. Inimene toob oma asjad siia, paneb neile hinnasildid külge ja kogu raha, mis ta nende asjade müügiga teenib, saab ta endale. Meie võtame renti ainult põranda, riiuli ja stange eest ja müüme inimeste eest nende asjad maha,» rääkis Kodu Kirbuka juhataja, müüja ja üks omanikke Eliisa Mõistlik.

Uut tüüpi kirbukas asub Tallinnas Sõle ja Paldiski mnt nurgal.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700