Autor: Maarit Eerme • 18. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uut tüüpi kirbukas: rendi riiul ja müü, mida tahad

Uut tüüpi kirbukal võib igaüks rentida endale riiuli ja stange ning oma ülearused riided ja muud asjad sinna müügile panna kirjutab TallinnCity.

«Me anname inimesele rendile tüki põrandapinda koos riiuli ja stangega ning anname ka hinnasildid. Inimene toob oma asjad siia, paneb neile hinnasildid külge ja kogu raha, mis ta nende asjade müügiga teenib, saab ta endale. Meie võtame renti ainult põranda, riiuli ja stange eest ja müüme inimeste eest nende asjad maha,» rääkis Kodu Kirbuka juhataja, müüja ja üks omanikke Eliisa Mõistlik.

Uut tüüpi kirbukas asub Tallinnas Sõle ja Paldiski mnt nurgal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070