• 30.09.13, 11:06
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kaubamaja ehitab Viimsisse kaubanduskeskuse

Viimsi südamesse, Haabneeme, kerkib 2015. aastaks uus kahekorruseline kaubanduskeskus, mille põhiüürnikuks saab Selveri hüpermarket suurusega ligi 4000 ruutmeetrit.
Kahekorruselise kaubanduskeskuse 14 000 ruutmeetrile on planeeritud lisaks Selverile erinevad kaubanduspinnad, toitlustuskohad, spordiklubi ning mitmed teised vaba aja veetmise võimalused. Hoone projekteerimise juures nähakse võimalust ka kogukonnale oluliste ruumide, näiteks raamatukogu, ehitamiseks.
„Hindame asukohta erakordselt heaks, sest Viimsi kiirelt arenevas elukeskkonnas puudub täna suur kaubandus- ja teeninduskeskus,“ räägib Selveri keti juht Andres Heinver. „Rajame kaubanduskeskuse, mida saab võrrelda näiteks tänase Pirita Selveriga“.
Kaubanduskeskus rajatakse Randvere teele, Tallinna poolt tulijale enne ringteed vasakut kätt. Tegu on suuruselt kuuenda Selveriga. Kaupluses saab tööd vähemalt 70 inimest ning keskendutakse peamiselt laiale toidukauba valikule, kuid kätte saab ka vajaliku esmatarbekauba.
„Ootame kõiki huvilisi läbirääkimiste laua taha, sest keskusesse on planeeritud nii kaubanduspinnad kui toitlustuskohad ja vaba aja veetmisega seotud teenused,“ kutsub Tallinna Kaubamaja Kinnisvara juht Peeter Kütt huvilisi endast märku andma.
Keskuse rajab Tallinna Kaubamaja Kinnisvara, mis omandas 2,3-hektarise kinnistu Viimsi vallas Haabneemes. Projekteerimistöödega alustatakse käesoleval aastal ning ehitustöödega 2014. aastal. Keskus valmib praeguse plaani kohaselt 2015. aasta esimeses pooles.
Eesti kapitalil Selveri jaeketti kuulub praegu 40 kauplust erinevates Eesti piirkondades. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni.

Seotud lood

Uudised
  • 16.09.14, 17:49
Viimsi Keskust hakkab ehitama Nordecon
Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS sõlmis 15. septembril peatöövõtulepingu ehitusfirmaga Nordecon, kes rajab Viimsisse uue ligi 14 000-ruutmeetrise kaubandus- ja meelelahutuskeskuse.
Uudised
  • 02.04.15, 18:00
Viimsi keskuses peeti sarikapidu
Haabneeme kerkivas Viimsi Keskuses peeti täna sarikapidu, millega tänati ehitajaid ja tutvustati hoones väärika positsiooni saanud rändrahnu. Keskus, mille põhiüürnikeks on Selver ja My Fitness spordiklubi, avatakse külastajatele juba augustikuus.
Uudised
  • 13.05.14, 11:57
Viimsi Keskus ja MyFitness lõid käed
Viimsi südames plaanitakse avada 2015. aasta suvel 14 000-ruutmeetrine kaubandus- ja meelelahutuskeskus, kuhu tulevad Selveri hüpermarket, MyFitnessi spordiklubi ning läbirääkimised käivad erinevate meelelahutus- ja toitlustusteenuste pakkujate ning väikekaupmeestega.
Uudised
  • 11.12.14, 15:38
Viimsi Keskuse avamine toob Viimsisse ligi 300 uut töökohta
Järgmisel sügisel Haabneemes avatav Viimsi Keskus elavdab valla tööjõuturgu luues ligi 300 uut töökohta. Suurimaks tööandjaks on Selver, kus asub tööle 70 inimest.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele