Autor: Maarit Eerme • 29. oktoober 2013

Prismadesse tulevad ekspresskassad

Lähinädalatel tulevad Kristiine ja Rocca al Mare Prismadesse ekspresskassad, Kristiine Prismas neid juba ehitatakse, kirjutab

Prisma Peremarketi kommunikatsioonidirektori Kadri Lainase sõnul erineb nende ekspresskassade lahendus Selveri omast eelkõige oma lihtsuse poolest. «Mingeid eellepinguid pole vaja sõlmida ja eraldi turvakontrolle ekspresskassade juures ei ole vaja läbida ning poodi sisenedes ei pea otsustama kumba kassat eelistada,» selgitas Lainas, lisades, et Konsumi lahendusega on Prisma ekspresskassad sarnasemad. Analoogsed kassad on kasutusel näiteks Soomes Ikeas.

Klient skännib tooted ise kassast läbi, maksta saab kaardiga ning ekspersskassad loevad ka taaratšekke ja Kontot. Viie ekspresskassa peale on üks teenindaja, kes abistab kliente hätta jäämisel ning kontrollib dokumente alkoholi- ja tubakatoodete ostmisel.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700