Autor: Maarit Eerme • 25. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ELKE Mööbel sisustas G4S Eesti uue peahoone

Disainmööbli ja saalitoolide müügiettevõte ELKE Mööbel sisustas istemööbliga turvafirma G4S uue peahoone Tallinnas.

ELKE Mööbli tegevjuhi Siim Siiguri sõnul on G4Si uue peahoone istemööbli peamisteks märksõnadeks kasutusmugavus ja kõrge kvaliteet.

AS G4S Eesti haldusosakonna juhataja Andres Pastaruse sõnul sai peamaja mööblilahendus nägus, mugav ja terviklik. „Arvestades, et töö G4Si peamajas käib ööpäevaringselt, olid nõuded mööblile kõrged," rääkis ta.  

Pastaruse sõnul eelnes istemööbli valikule konkurss ning erinevate pakkujate lahenduste võrdlus. "Elke mööbli kasuks rääkis hea hinna ja kvaliteedi suhe, samuti toodete nägus disain ja hea ergonoomika," kommenteeris Pastarus. Lisades, et töötajate tagasiside on olnud positiivne.

Sisearhitektuurse lahenduse autoriks oli Sisearhitektuuribüroo VLS.

1996. aastal loodud ELKE Mööbel OÜ keskendub kodude ja kontorite disainmööbli ning saalitoolide müügile.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700