Autor: Maarit Eerme • 28. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ETK ei ava Harkujärve Konsumit

Hoone arendaja lubadustest ja tähtaegadest koduva mittekinnipidamise tõttu ei ole siiani selge, millal võiks toimuda Tallinnas linna piiril Paldiski maanteel ehitatava kaupluse üleandmine ETK Jaekaubanduse AS-ile, mistõttu otsustas ettevõte loobuda seal uue Konsumi avamisest.

„Oleme mitmete kuude jooksul kuulnud arendajalt üha uusi ja uusi lubadusi ning tähtaegu hoone valmimise ja üleandmise kohta, kuid tänaseni pole hoonel kasutusluba ja meie jaoks on selgusetu, millal ja kas üldse saaksime seal kaupluse avada,“ ütles ETK Jaekaubanduse juhatuse liige Margus Musthallik. „Võtsime tööle inimesi ja tegime suuri investeeriguid kaupluse sisseseadesse, mis praegu seisab jõude ja toob meile iga päevaga suuremat kahju.“

„Oleme hoone arendajaga pikalt läbirääkimisi pidanud ja püüdnud probleemidele lahendust leida, kuid arendajapoolse, meile arusaamatu käitumise tõttu jõudnud seisu, kus peame uue poe avamisest loobuma,“ lausus Musthallik. „Vabandan südamest kõigi Harkujärve ja Astangu piirkonna elanike ees, kes omale uut kodupoodi ootasid.“ Musthallik  lisas, et Harkujärve Kosumisse värvatud ja tööle võetud inimestele pakutakse tööd teistes  ETK Jaekaubanduse AS-i kauplustes.

ETK Jaekaubanduse AS on Eesti Tarbijateühistuste Keskühistu (ETK) tütarettevõte, kes opereerib praegu Tallinnas kahte Maksmarketit ja nelja Konsumit ning Pärnu linna ja Aurdu valle piiril tänavu juulis avatud Maksimarketit. Musthallik lisas, et ettevõte jätkab aktiivselt uute kaupluste rajamise võimaluste otsimist Tallinnas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757