Autor: Maarit Eerme • 15. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ebaõnnestunud Konsumis avas uksed Rimi

Täna avati Astangu mini-Rimi kauplus ruumides, kus möödunud aastal jäi avamata Konsumi kauplus, sest hoone arendaja ei pidanud kinni korduvatest lubadustes ja tähtaegadest. 

Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Andrija Lilleoja sõnul asub Astangu kauplus perspektiivses asukohas ning ümbruskonnas suurema tootevalikuga kaupluseid ei ole. "Uus kauplus leevendab piirkonna vajadust mitmekesise valikuga kodupoe järele." selgitas ta.  Lilleoja lisas, et mini-Rimi formaat on end hästi sisse töötanud ning Astangu mini-Rimi on mugav ja kergesti ligipääsetav kodupood, kus inimesed saavad oma igapäevaseid oste teha.

Kaupluse müügisaal on üle kuuesaja ruutmeetri ning tööd saab 18 inimest.

Rimi kommunikatsioonispetsialisti Katrin Batsi sõnul tuli otsus Rimi kauplus sinna ehitada kuna nad peavad antud asukohta perspektiivikaks. "Oleme hoones rentnikud ning meil pole maja omanikele midagi ette heita, kõik on sujunud ootuspäraselt," kinnitas Bats.

Möödunud aasta novembris rääkis ETK  Jaekaubanduse juhatuse liige Margus Musthallik, et nad kuulsid mitmete kuude jooksul arendajalt üha uusi lubadusi ja tähtaegu hoone valmimisest ja üleandmisest. Aasta tagasi puudus hoonel ka kasutusluba ja ETK Jaekaubandusel puudus selgus, kas ja millal nad saavad kaupluse avada.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757