• 04.12.13, 10:29
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Selver sai uue juhatuse liikme

Nõukogu otsusega sai Tallinna Kaubamaja tütarfirma Selveri teiseks juhatuse liikmeks müügidirektor Kristi Lomp.
3. detsembril toiminud Tallinna Kaubamaja ASi tütarettevõtte ASi Selver nõukogu koosolekul otsustati lisaks senisele juhatuse liikmele Andres Heinverile valida teiseks juhatuse liikmeks ASi Selver müügidirektor Kristi Lomp, kes omab pikaajalist kaubandusalast töökogemust ning on alates 2010. aasta algusest täitnud edukalt ASis Selver müügidirektori kohustusi.

Seotud lood

Uudised
  • 07.03.14, 07:55
Selver koondab ametikohti
Selver koondab osa ametikohti ning pakub töötajatele ettevõttes asemele uut tööd. Eesmärgiks on ettevõte efektiivsemaks muuta.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele