Selver koondab osa ametikohti ning pakub töötajatele ettevõttes asemele uut tööd. Eesmärgiks on ettevõte efektiivsemaks muuta.
Pressiesindaja Annika Vilu ütles, et tegu on töö ümberkorraldamisega Selveri kontoris ja kontsernisisese sünergia tugevdamisega. “Räägime vähem kui kümnest ametikohast 2300 töötajaga organisatsioonis. Seejuures ei tähenda see iga ametikoha puhul inimeste koondamist, sest mitu töötajat on võtnud vastu teise tööpakkumise Selveris. Iga organisatsioon peab ajaga kaasas käima ja muutused on normaalne osa äriprotsessist,” ütles Vilu. Ettevõtte tegevjuhti Andres Heinverit ei õnnestunud Äripäeval tabada.
Vilu sõnul on Selveri tegevuse optimeerimine pidev protsess ja selle tulemustest on vara rääkida.
Dividend väiksem
Tallinna Kaubamaja teatas 3. märtsi börsiteates, et aktsionäride üldkoosolekule tehakse ettepanek maksta kuni 31. detsembrini 2013 kogunenud jaotamata kasumist dividende summas 6 109 000 eurot.
Võrreldes eelmise aastaga on dividend rohkem kui poole väiksem. Kui mullu maksis Kaubamaja dividendi 35 senti aktsia kohta, siis nüüd on dividend aktsia kohta 15 senti. 31. detsembri seisuga oli kaubamajal jaotamata kasumit 72 387 000 eurot.
Kaubamaja neljanda kvartali puhaskasum suurenes võrreldes 2012. aasta neljanda kvartaliga 8,9%. Käive suurenes sama ajaga 8,5%. Kontserni mullune käive kasvas 6,6%, 498,7 miljonile eurole. Puhaskasum vähenes 16,3%, 17,5 miljonile eurole.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Nõukogu otsusega sai Tallinna Kaubamaja tütarfirma Selveri teiseks juhatuse liikmeks müügidirektor Kristi Lomp.
Selveri struktuur on muutumas, kus on ametikohti nii kadunud kui juurde tulemas, ütles ettevõtte uus juht Kristi Lomp.
Tänasest alustas Selveris tööd ostudirektor Katrin Riisalu. Tema eelmiseks tööks oli Statoili hangete valdkonna juhtimine, varasemalt on Katrin tegutsenud erinevates jaekettides.
Toitlustussektoris edukas olemiseks tuleb pöörata tähelepanu paljudele detailidele. Andekas peakokk ja suurepärane meeskond tagavad toidu järjepideva kvaliteedi, teenindajad loovad meeldejääva elamuse ning sisekujundus koos õigesti valitud toidunõudega aitab kujundada restorani identiteeti.