Autor: Maarit Eerme • 5. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põhjakeskuse käive kasvas aastaga 9%

Rakvere Põhjakeskuse kaupluste 2013. aasta summaarne käive oli 34,3 miljonit eurot, ületades aastatagust tulemust 9% võrra.

Põhjakeskuse käibekasv aastatagusega võrreldes on olnud püsivalt positiivne alates 2010. aasta märtsikuust. Keskmine külastaja poolt kulutatud summa suurenes 2013. aastal 3% võrra, ulatudes 13,5 euroni.

Möödunud aasta detsembrikuu kujunes käibe osas Põhjakeskusele ajaloo kõige edukamaks – Põhjakeskuse kaupluste 2013. aasta detsembri summaarne käive oli 4,4 miljonit eurot, mis on 6,2% rohkem kui 2012. aasta detsembris. Varasemat rekordit hoidis 2012. aasta detsember ligi 4,2 miljoni euroga.

Toodud käibenumbrid ei sisalda K-Rauta ehituskaupluse käivet.

Virumaa ostu- ja vabaajakeskust külastas 2013. aastal 2,54 miljonit külastajat, mis on 5,9% enam kui 2012. aastal. Möödunud aasta detsembris külastas keskust üle 253 600 kliendi.

Põhjakeskus on Virumaa suurim kaubanduskeskus, kus on 80 kauplust ja teenindusasutust, sh. Rimi Hüpermarket ja K-Rauta ehitusmaterjalide kauplus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757