Autor: Maarit Eerme • 5. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksa juhtivst postimüügifirmast sai Stilago omanik

Saksa suuruselt teine postimüügifirma Klingeliga on nüüdsest strateegiline parnerlussuhe Kesk- ja Ida-Euroopas tegutseva e-poega Stilago.

Stilago Põhja-Euroopa regiooni juht Giedrius Sakalauskas ütles, et strateegiline partnerlus Klingeliga annab neile veel rohkem võimalusi tugevdada oma positsiooni olemasolevatel turgudel. Stilago on alates 2011 aastast tegutsenud Leedus ning 2012. aastast Lätis ja Eestis.

"Kesk- ja Ida-Euroopas on näha e-kaubanduses jätkuvat tõusu, mis sel aastal peaks ületama 12 protsendi piiri. Stilago on loonud tugevad ja edasiviivad suhted oma varustajatega, tänu millele saame pakkuda klientidele tuntud brändide tooteid, mis on valitud meie Berliini, Bratislava ja Bukaresti ostujuhtide poolt,“ lisas ta.

Klingelil on rohkem kui 100 aastat kogemust postimüügi vallas ja müügitulu ületab ühte miljardit eurot aastas.

Stilago bränd loodi neli aastat tagasi. Täna peetakse Stilago e-poodi kõige kiiremini kasvavaks e-poeks Kesk- ja Ida-Euroopas. Neis regioonides on ettevõttel umbes 4 miljonit registreeritud klienti, kes kõik on Stilago klubi liikmed.

E-poes on saadaval rohkem kui 500 globaalselt tuntud moebrändi, mille valikusse kuuluvad riided, jalanõud ja aksessuaarid.

Hetkel tegutseb Stilago 14 riigis Kesk- ja Ida-Euroopas Stilago ning Stil2Go brändide all.

Baltimaades asuvad Stilago e-poed ja klienditeeninduskeskused Vilniuses, Riias ja Tallinnas. Ettevõtte peakontor asub Vilniuses.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757