Autor: Maarit Eerme • 5. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rimis ja Säästumarketi kauplustes on 110 vaba töökohta

Alates aprillist Rimi Eesti Foodi personalijuhina ametisse astunud ettevõtte senine koolitusjuht Kaire Tero ütles, et täna on Rimi ja Säästumarketi kauplustes 110 vaba töökohta, neist enamus Tallinnas ja Harjumaal.

Värske personalijuhi Tero sõnul on Rimi seadnud eesmärgi olla jaekettide seas parim tööandja. “Tööjõupuudus kaubanduses on jätkuvalt kõrge. Täna on Rimi ja Säästumarketi kauplustes 110 vaba töökohta, neist enamus Tallinnas ja Harjumaal.” Tero hinnangul on tööjõupuudus hetkel võrreldav kriisieelse perioodiga, mil samuti oli uute töötajate leidmine väga raske.

Tero sõnul on jaeketi töötajate ridadesse muuhulgas väga oodatud ka noored inimesed, kes otsivad esimest töökohta kas kooliõpingute kõrvalt või järel. Mujal maailmas on tema hinnangul tavaline, et noorte esimesed töökogemused saadakse jaekaubanduses – kas kooliõpingute kõrvalt või nende järel.  „Amet kaupluses ja saadud kogemus annavad noortele väga hea vundamendi edasiseks karjääriks. Poes töötamisel saavad noored lisaks ametioskustele suhtlemisjulguse ja -oskuse, millest tänapäeva noortel teinekord vajaka on,“ täiendas Tero.

Alates 2007. aastast on Tero juhtinud Rimi arendus- ja koolitusvaldkonda, mis on teeninud ettevõtet töötajate süteemisel arendamisel. Personalivaldkonnas on ta töötanud alates 2005. aastast omades nii personalijuhi, koolitusjuhi kui ka koolitaja kogemust. Viimase 10 aasta jooksul on Kaire täiendanud ennast personalijuhtimise ja andragoogika valdkonnas ning õppinud suhtlemistreeneriks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757