13. mai 2014
Jaga lugu:

10 müügitrikki, mis panevad sind poes rohkem kulutama

Paljud meist on ostlemisretkelt naastes imestanud, miks oleme ostnud rohkem ja ka selliseid kaupu, mida meil polnud plaanis soetada. MarketWatch loetles kümme nippi, millega kaupmehed meid õnge võtavad.

Kuid enne poodlema minekut tasub arvestada veel kolme nõuandega:

1) ära võta kauplusse kaasa oma lapsi, sest nemad "aitavad" sul rohkem kulutada;2) ära mine ostlema kaaslasega, sest teise inimese mõjul kipume me rohkem kulutama;3) vali ostukäru asemel -korv, mis lihtsalt mahutab vähem kraami ja mis hoiab su käed kinni.

Aga nüüd kaupmeeste trikid, mis panevad sind kaupluses rohkem kulutama.

1. Nad kohtlevad sind kui head sõpra.2. Nad müüvad sulle taaskasutatava koti, millel on nende kaupluse logo.3. Nad võimaldavad sul keset osturetke end kosutada ja jalga puhata.4. Nad pakuvad sulle ainult veidike kallima raha eest oluliselt paremat asja kui see, mis esimesena su tähelepanu köitis.5. Nad võtavad toote nulliga lõppevast täishinnast ühe sendi maha.6. Nad lubavad lahendada kõik tootega hiljem tekkida võivad probleemid.7. Nad pakuvad tasuta kojuvedu.8. Nad meelitavad sind allahindluskampaaniatel ostma niigi odavat kraami.9. Nad muudavad soodsa kauba jahtimise sulle mänguliseks.10. Nad rõhuvad lisadele, mille sa pead põhitootega kaasa ostma.

Autor: aripaev .ee, Ave Lepik

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt