Autor: Maarit Eerme • 16. juuni 2014

Linnapood hakkab loosima kotitäisi nõutumate kaupadega

Tänasest, 16. juunist kuni 14. augustini leiab iga neljapäeva keskpäeval loosimisel õnneliku omaniku kotitäis linnapoe enimnõutud kaupu.

"Loosikupongi saab poes ostuga kaasa ja kupongi täitjate vahel loositakse välja ostukorv, mille võitja järgmisel päeval kauplusest kätte saab," ütles linna ettevõtlusameti turundusbüroo peaspetsialist Agne Unn.

Tallinna Turud direktor Tiia-Liis Jürgenson ütles, et nad plaanivad korraldada avalikud loosimised neljapäeviti, näiteks kell 12. Väljaloositavas kinkekotis saab olema valik linnapoe  populaarsematest kaupadest," ütles ta.

Enimostetud kaupade hulka kuuluvad Jürgensoni sõnul näiteks kilepiim ja keefir, hapukoor ja või, riis, toiduõli ning mitmed lihatooted. "Ostjate huvi linnapoe vastu pole raugenud, seda külastab stabiilselt tuhat ostjat päevas," nentis Jürgenson. Ta lisas, et on külastatavusega väga rahul.

Jürgensoni sõnul on linnapoest oste teha tõesti tulus, sest see annab suurt kokkuhoidu.

Unni sõnul on loosimisel veel teinegi eesmärk. "Loosikupongis on kontaktandmete kõrval ka küsimus klientide soovide kohta," selgitas ta, ning täpsustas, et nii saavad nad teada, kas ostjad on nende kauplusega rahul ja mis võiks veel paremini olla.

Linnapoe enimostetud kaubad

*Piimatooted: 2,5 % Tere pastöriseeritud kilepiim 0,49 eurot, Tere keefir 0,55 eurot, Valio 20%  hapukoor 500 g 0,58 eurot, Tere või 200 g 0,98 eurot,

*Kuivained: makaronid 400 g 0,19 eurot, riis 1 kg 0,68 eurot, manna 1 kg 0,49 eurot, peensuhkur 1 kg 0,54 eurot, must pakitee 0,54 eurot.

*Toiduõli 1 liiter 0,98 eurot

*Lihatooted: 450 g kodune hakkliha (50% sealiha, 50% veiseliha) 1,35 eurot, pakendatud jahutatud broilerikoivad  500 g 1,48 eurot/kg, õhukindlalt pakendatud jahutatud veisesupikogu u 700 g 0,88 eurot/kg, õhukindlalt pakendatud jahutatud searaguu 700 g 0,99 eurot/kg. 

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700