• 18.06.14, 13:21
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

H&M müük Eestis 5,55 miljonit eurot

Rootsi rõivaste jaemüüja Hennes & Mauritz tõi arundes välja, et Eestis oli esimese kvartali käive 50 miljonit Rootsi krooni ehk 5,55 miljonit eurot.
H&M on Eestis kolm müügikohta. See teeb päevamüügiks poe kohta üle 20 000 euro.
Lätis, kus ettevõte on tegutsenud üle aasta, kasvas kvartalikäive 96,8%, 61 miljonile Rootsi kroonile ehk 6,78 miljonile eurole. Lätis on ettevõttel viis poodi, millest kaks avati lõppenud kvartalis. Ettevõtte majandusaasta ei lange kokku kalendriaastaga.
Leedus oli käive 55 miljonit SEKi ehk 6,1 mln eurot. Leedus on H&M-l 5 poodi, millest kolm avati lõppenud kvartalis.

Seotud lood

Uudised
  • 14.01.16, 10:10
H&M’il on Eestis suured plaanid
H&M’i pressiesindaja Tiina Miettinen tunnistas, et eestlased on nende kauplused väga hästi vastu võtnud ning neil on plaan siinsel turul veelgi laieneda.
Uudised
  • 18.06.14, 13:22
H&Mil nelja aasta suurim kasumikasv
Euroopa suuruselt teine rõivaste jaekaupmees Hennes & Mauritz teatas täna enam kui nelja aasta suurimast kasumikasvust, kuna uus poodide formaat ja müügi kasv internetis suurendasid käivet.
Uudised
  • 14.08.14, 11:38
H&M avab Pärnu Keskuses uksed
Ülemaailmne moeettevõte H&M (H&M Hennes & Mauritz OÜ) avab oma esimese poe Pärnus 30. augustil kell 11 Pärnu Keskuses.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele