• 20.06.14, 10:59
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Selver läheb sügisel kohtu alla

Tallinna Kaubamaja tütarettevõte Selver läheb sügisel kohtu alla süüdistatuna konkurentidevahelise kokkuleppe sõlmimises ja tegevuses, millega väidetavalt määrati kolmandate isikute suhtes kindlaks osa kauba hind.
Tallinna Kaubamaja avaldas 29. aprillil oma börsiteates Selverile esitatud süüdistuse karistusseadustiku § 400 lg 4 järgi ehk maksualaste süütegude eest. Eile teatas Harju maakohus, et kohtuistungid Selveri üle toimuvad oktoobris ja novembris üldmenetluse käigus.
Selverit süüdistatakse kvalifitseeritud teo toimepanemises. Selver peab jätkuvalt süüdistust alusetuks ja on seisukohal, et ei ole süüdistuses etteheidetud tegusid toime pannud.
Selver jätkab oma tavapärast äritegevust ning informeerib börsi jätkuvalt asjaolude täpsustumisel seaduses ja börsi reglemendis sätestatud korras.

Seotud lood

Uudised
  • 29.04.14, 19:51
Aasta kartellikahtlus, segatud kõik suured ketid
Tallinna Kaubamaja tütarettevõte Selver sai täna prokuratuurilt süüdistuse konkurentide vahel kokkuleppe sõlmimises ja tegevuses, millega väidetavalt määrati kindlaks teatud kauba müügihind, teatas ettevõte börsile.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele