Autor: Maarit Eerme • 14. august 2014

Apteegikett laieneb kosmeetikapoeks

14. augustil avatakse uuenduskuuri läbinud Tartu Lõunakeskuse Apotheka, mis on muu hulgas laienenud ilu- ja tervisetoodete sortimendi poolest.

"Püüame edaspidi keskenduda rohkem ilu- ja tervisetoodete sortimendi laiendamisele, inimeste terviseteadlikkuse tõstmisele ning tervisemurede ennetamisele, et üha vähem inimesi oleks sunnitud apteeki tulema haiguse tagajärgedega võitlemiseks," rääkis Apotheka juht Marika Pensa Postimehele.

Apteegis on ilutoodetele pühendatud osakond, kus on esindatud kõik tuntud apteegikosmeetika brändid. "Usun, et Apotheka hakkab üha enam konkurentsi pakkuma ilupoodidele, sest apteegist on võimalik saada usaldusväärsemat nõuannet ning toodete kvaliteeditase on väga kõrge," lausus Pensa.

Loe pikemalt Postimehest.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700