Autor: Maarit Eerme • 27. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mupo trahvis Sikupilli ostukeskuse parklas autosid

Pühapäeva varahommikul sai mupo partull info selle kohta, et Sikupilli ostukeskuse parklas rikutakse massiliselt kehtestatud liikluskorraldust.

Patrull fikseeris 53 autot, mis viibisid parkimisplatsil, kuigi liikluskorraldusvahendid keelavad parkimisplatsil parkimise kaubanduskeskuse sulgemise järgselt kuni hommikuse kaupluse avamiseni. Parkimine Sikupilli parklas on keelatud ajavahemikul 23.00-08.00, mis on kehtestatud juba 2009 aastast.

„Ilmselt oli tegemist nädalavahetuse ja üle  tee asuvas Zelluloosi klubis toimunud üritusega, kus  Sikupilli parkla on lähedal asuv ning mugav paik parkimiseks,“ selgitas mupo öine patrull. Lisades, et liikluskorraldusvahendid on selgelt keelanud öise kaubanduskeskuse territooriumil parkimise ning sellest lähtuvalt tuli teha seaduse vastu eksinutele sellekohase meeldetuletuse.

Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti juhataja Raik Saarti sõnul teostavad nemad regulaarseid kontrolle linnas ning autojuhid peavad jälgima märke, mis on parkimisplatsile paigaldatud.

Sikupilli kaubanduskeskuse esindaja sõnul peavad nemad öösel parklat koristama ning talvel lund lükkama. Ta lisas, et nad ei paku parkimisteenust.

Mupo palub kõigil järgida kehtestatud liiklusregulatsioone, s h kaubanduskeskuste parkimisaladele kehtestatud nõudmisi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757