Autor: Maarit Eerme • 6. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kellega on võimalik kohtuda

10. veebruaril toimuval jaekettide, tootjate ja hulgikaupmeeste ühisseminaril "Kuidas avada jaekettide uksi?" on võimalik individuaalselt kohtuda jaekettide otsustajatega. Vaata nimekirja, kellega on võimalik kohtumist planeerida.

ABC Supermarkets:

Andrus Põld – juhatuse liige Marge Kikas – ostu- ja turundusdirektor

Prisma Peremarket:

Tiia Karu – liha, pagari, puu- ja juurvilja ja sügavkülma ostujuht,Janika Kattai – piimatoodete, konservide ja õlide ostujuht,Marge Salusete – kuivainete ja jookide ostujuht,Terje Sahk – esmatarbe, kosmeetika ostujuht,Anne Türk – väljapanekute spetsialist.

Selver: 

Katrin Riisalu – ostudirektor,Jana Vilbo – liha-  ja lihatoodete ostujuht, kuivained, tervisekaubad,Liisi Leitsmann - puu- ja juurvilja, kalatoodete, värske kala ja valmistoidu ostujuht,Marit Trell - piimatoodete, kondiitritoodete ja leiva-saia ostujuht.

Rimi Eesti Food:

Margus Amor – ostudirektor,Merle Brett-Alveus - värske toidu kategooriagrupi juht,Jekaterina Furman - kauasäiliva kauba kategooriagrupi juht,Elis Ehrbach - puu- ja juurvilja kategooriagrupi juht.

ETK:

Egne Keskla - kiirestiringlevate kaupade ostujuht;Kristin-Kaire Kruusamets - tavatoidu ostujuhtKatrin Tammepõld - private label tooteportfelli tootejuht

Stockmann:

Hille Nurme – müügidirektor

Üks kohtumine kestab 7 minutit ning ühel ostuvaldkonna otsustajal saab olla kokku 4 kohtumist. Seminaril on selleks planeeritud aeg 14.45-15.30.

Kohtumise jooksul on Teil võimalik pidada individuaalne läbirääkimine; uurida täpselt mida tegema peab, et tooted ketti saada; teha kohe pakkumine; tutvustada toodet – mida kõike hing ihaldab koostööst jaeketiga.

Peale seminarile registreerumist saab osaleja 24 tunni jooksul lingi, kus saate märkida enda soovi, kellega kohtuda. Kohtumistele registreerumine toimub eelisjärjekorras – ehk kes ees see kohtub.

Vaadake seminari "Kuidas avada jaekettide uksi" programmi ja registreeruge seminarile SIIN

 

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700