Autor: Maarit Eerme • 9. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohvik-restorani Lyon soovib tõsta teenindajate mainet

Uuel nädalal algab Viru Keskuse kohvik-restoranis Lyon sotsiaalkampaania, mille eesmärk on tunnustada head teenindust ja väärtustada teenindaja tööd.

Kampaania „Kohtle teenindajat nagu staari“ raames panevad end Viru Keskuse Lyonis teenindajatena proovile mitmed tuntud Eesti inimesed – nende seas nii meelelahutus- kui ka ühiskonnategelased.

“Projekti eesmärgiks on tunnustada teenindaja ametit ja häid teenindajaid meie ümber. Kutsume inimesi hindama ja väärtustama teenindaja tööd ning anname võimaluse tuntud tegelastel igapäevasest rollist välja astuda ja kogeda, kui suurt pühendumist ja vastupidavust teenindajaamet nõuab,” selgitas kampaania tagamaid Viru Lyoni juhataja Iivi Saar ning lisas, et ehk õnnestub alanud kampaaniaga tõsta teenindussfääris töötamise mainet. “Me oleme väga tänulikud, et nii mitmed avaliku elu tegelased olid nõus projektis kaasa lööma, kogema omal nahal teenindaja igapäevatööd, väärtustama omalt poolt antud töö olulisust ja kõigi külastajate meeleheaks annavad võimaluse ka oma austajatel vahetu kogemuse saada,” kommenteeris Saar.

Järgmise nädala jooksul kestva sotsiaalkampaania raames asub igal tööpäeval kella 9.00-10.00 vahemikus Viru Lyonis teenindajana tööle üks tuntud Eesti inimene. Kampaanias osalevad lauljad Birgit Õigemeel ja Getter Jaani, stilist Ženja Fokin, majandus- ja taristuminister Urve Palo ning raadio Sky Plus DJ ja saatejuht Kristjan Hirmo.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700