Autor: Maarit Eerme • 12. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaupmees&Ko konkurenti ei karda

Hulgikaubandus ettevõtte Kaupmees&Ko juhatuse esimehe Mart Relve sõnul on nad HoReCa sektori ettevõtete seas tuntuim ja eelistatuim ostukoht ning nad soovivad oma liidripositsiooni hoida.

„Sanitex on Eestis tegutsenud juba mitu aastat ning sama pikalt on nad ka pidanud Cash&Carry avamise plaane,“ ütles Kaupmees&Ko juhatuse esimees Mart Relve. Ta lisas, et erinevaid tähtaegu on välja käidud erinevate inimeste poolt, kuid seni on nende esimene Cash&Carry veel avamata ja seepärast ei oska nad ka selles osas midagi kommenteerida.

2014 aasta augustis Emori poolt läbiviidud uuringu kohaselt on Kaupmees jätkuvalt Eesti HoReCa sektorit ettevõtete seas tuntuim (spontaanne tuntus 83% küsitletutest) ja eelistatuim ostukoht (viimase kolme kuu jooksul kaupa ostnud 86% küsitletud ettevõtetest). „Kindlasti on meie soov HoReCa sektori varustajana oma liidripositsiooni hoida ning koostöös klientide ja partneritega Eesti toitlustussektori turgu pidevalt arendada,“ selgitas Relve Kaupmehe plaane.

Täna teatas Sanitex Estonia, et avavad juunis Peterburi teel endises K-Rauta kaupluse hoones Baltimaade suurima hulgimüügiketi PROMO, kellel on hetkel Baltikumis 13 kauplus-ladu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070