Autor: Maarit Eerme • 21. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prisma: võrdleme igapäevaselt sadade toodete hindu

Prisma Peremarket soovib olla soodsaima ostukorviga jaekett ja tegevjuhi Janne Lihavaineni sõnul võrdlevad nad igapäevaselt sadade toodete hindu ning vajadusel teevad ka muudatusi.

„Hinnamuutused S-grupi kauplustes Soomes on tavapärane reageerimine muutuvale turuolukorrale,“ ütles Prisma tegevdirektor Janne Lihavainen. Tema sõnul tekkis Soomes vajadus teha korraga suurem muudatus, kuna konkurentsiolukord on sealsel turul suhteliselt kiiresti muutunud.

Lihavaineni sõnul on ka Eesti jaekaubandusturul äärmiselt tihe konkurents ja see sunnib meid väga pingsalt jälgima meie hinnataset. „Võrdleme igapäevaselt sadade toodete hindu turul ning vajadusel teeme muudatusi,“ ütles Prisma tegevdirektor.

Nii nagu Soome Prismade lubadus, on ka Prisma Peremarketi lubadus oma klientidele olla soodsaima ostukorviga jaekett turul ning ettevõte teeb igapäevaselt tööd selle nimel, et seda lubadust täita ja turu hinnaliider olla.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700