Autor: Maarit Eerme • 21. jaanuar 2015

Prisma: võrdleme igapäevaselt sadade toodete hindu

Prisma Peremarket soovib olla soodsaima ostukorviga jaekett ja tegevjuhi Janne Lihavaineni sõnul võrdlevad nad igapäevaselt sadade toodete hindu ning vajadusel teevad ka muudatusi.

„Hinnamuutused S-grupi kauplustes Soomes on tavapärane reageerimine muutuvale turuolukorrale,“ ütles Prisma tegevdirektor Janne Lihavainen. Tema sõnul tekkis Soomes vajadus teha korraga suurem muudatus, kuna konkurentsiolukord on sealsel turul suhteliselt kiiresti muutunud.

Lihavaineni sõnul on ka Eesti jaekaubandusturul äärmiselt tihe konkurents ja see sunnib meid väga pingsalt jälgima meie hinnataset. „Võrdleme igapäevaselt sadade toodete hindu turul ning vajadusel teeme muudatusi,“ ütles Prisma tegevdirektor.

Nii nagu Soome Prismade lubadus, on ka Prisma Peremarketi lubadus oma klientidele olla soodsaima ostukorviga jaekett turul ning ettevõte teeb igapäevaselt tööd selle nimel, et seda lubadust täita ja turu hinnaliider olla.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700