Autor: Rainer Saad • 2. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apranga käive kasvas Eestis 25%

Leedu rõivaste jaemüüja Apranga Group teatas, et jaanuari käive koos käibemaksuga kasvas võrreldes möödunud aasta sama ajaga 7,7%, 15,3 miljoni euroni. Kiireim kasv Baltikumis tuli Eestist.

Jaanuaris kasvas Apranga käive võrreldes möödunud aasta sama ajaga Leedus 4,6%, Lätis 7,2% ning Eestis 25,1%. Praegu on Aprangal 161 poodi ja müügipinda 732 000 ruutmeetrit. Aastaga on poepind suurenenud 5,2%.

Apranga enamusaktsionär on kontsern MG Baltic.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700