Autor: Maarit Eerme • 6. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Erootikakaubamaja Hotlips teeb veebis juba pool käibest

Hotlips omanik Timo Majuri
Foto: Veiko Tõkman
Balti riikide suurima e-erootikakaubamaja Hotlips omanik Timo Majuri ütles Äripäeva teemaveebile kaubandus.ee, et juba ligi pool ettevõtte käibest tuleb veebimüügist.

"Päevas saadame välja 100 pakki ning keskmine ost on 25 eurot," ütles Majuri. Sortimendis on neil 10 000 erinevat toodet ning veebis on väljas 7800 toodet. "Kõike ei ole mõtet veebimüüki panna, kuna see ei pruugi piisavalt raha sisse tuua," lisas Majuri.

Balti riikide suurimal erootikakaubamajal Hotlips on 1200 ruutmeetrit kauplusepinda ning 800 ruutmeetrit laopinda.

Läbi Eesti erootikakaubamaja on hakanud Hotlipsi tooteid teiima ka soomlased. 10% müügist läheb praegu Soome. Aga lisaks Eesti Hotlipsile kuulub Majurile ka samas vallas tegutsev Soomes registreeritud firma Hl-Property oy (ehk hotlips.fi), mis müüb tooteid ainult Soome turul. Sellel ettevõttel on oma hulgiladu Helsingis ning veebimüük on 2,5 miljonit eurot ja muu müük 0,5 miljonit eurot.

Vaata videost, kui suur oli Hotlipsi möödunud aasta käive, millised trendid on erootikakaubanduses, kas nad teevad ka sihituid pakkumisi ning kui palju nad panustavad reklaami, et veebikauplust tutvustada.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700