Autor: Maarit Eerme • 17. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tamro Eesti tegevjuhina alustas Janno Kurg

Baltimaade juhiva ravimimüüja Tamro Baltics meeskonnaga liitus Janno Kurg, asudes Tamro Eesti OÜ hulgimüügidirektori ja ettevõtte tegevjuhi kohale.

Tamro Eesti OÜ juhatuse liikmena võtab Janno Kurg üle tegevjuhi rolli Tiina Kadakult, kes jätkab oma enam kui 22 aasta pikkust karjääri Tamros põhifookusega valdkonna regulatsioonide ja seadusandluse arendamisel.

Kurg hakkab hulgimüügidirektorina vastutama müügi-, ostu- ja logistikafunktsioonide juhtimise eest Eestis. „Taoline struktuurimuudatus võimaldab suurendada fookust kohalikule Eesti turule ning iseloomustab Tamro Balticsi arengut, mille eesmärk on olla  klientidele igal turul võimalikult lähedal, säiltades samal ajal Baltimaade ülesest tegevusest tulenevat oskusteavet ja efektiivsust,“ ütles Tamro Balticsi tegevjuht Leon Jankelevitsh.

Jankelevitshi sõnul juurutab Tamro Baltics analoogse hulgimüügi struktuuri ka Lätis ja Leedus, kus hulgimüügidirektoritena asuvad ametisse vastavalt Natalja Resetnyak ja Dainius Serafimas.

Kurel on aastatepikkune kogemus erinevatel juhtivatel ametikohtadel mitmetes rahvusvahelistes ettevõtetes. Viimased 4 aastat ta on töötanud müügidirektorina Eesti ühes suurimas toiduainetööstuses – ta on vastutanud Orkla kontserni kuuluvate AS Kalevi ja AS Põltsamaa Felixi äritegevuse eest.

Kalevi ja Põltsamaa Felixi müügidirektori positsiooni võtab üle Tarmo Virkus, kes enne oli Kalevis operatsioonide direktor.

Janno Kurg omab magistrikraadi tööstustehnoloogias ja ärijuhtimises Tallinna Tehnikaülikoolist alates 2003.a, ta on omandanud EMBA kraadi Estonian Business School’is 2007. aastal ja Stockholm School of Economics (põhiaine finantsjuhtimine) 2011.aastal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070