• 04.02.15, 10:26
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

ETK turundusdirektor läheb Tamrosse

Alates märtsist läheb ETK turundusdirektor Andres Lember tööle ravimite hulgimüügiettevõttesse Tamro Baltic.
Lember asub märtsikuust tööle Tamro Balticsi turundus- ja kommunikatsioonijuhina ning ta usub, et Baltimaade juhtiva ravimimüüja kolme riigi ettevõtete turundus- ja kommunikatsioonitegevuste strateegiline juhtimine toob ta tööellu põnevamad ülesandeid rohkemgi kui jaekaubandus. "Üks Eesti paremaid tippjuhte on mulle õpetanud lihtsa, kuid geniaalse eesmärgi: olla oma valdkonna parim," ütles Lember. Ta kinnitas, et selle ambitsiooni võtab ta kaasa ka uude ametisse – Tarmo turundus peab olema Eesti, Läti ja Leedu ravimiäris parim.
"Eesti suurima jaekaubanduse grupi turunduse juhtimine on pakkunud palju huvitavaid projekte ja mõnusat pinget. See on olnud minu jaoks väga suurt loomisrõõmu andev aeg," rääkis Lember. Tal on hea meel selle üle, et tehtud töö tulemuslikkust kinnitavad ka ETK Grupi äritulemused. "Oleme jätkuvalt turuliidrid ning suutnud teravas konkurentsiolukorras oma turuosa koguni kasvatada. Samuti kasvas eelmisel aastal ETK Grupi kauplusest tehtavate ostude arv, samal ajal kui makrotrendid ja uuringud näitavad, et poes käiakse keskmiselt harvem kui mõni aasta tagasi (ja ostetakse korraga rohkem). Lojaalsusprogramm kasvab samuti ja tublit tulemust teevad ka ETK kampaaniad."
Andres Lember töötas ETK turundusdirektorina 2 aastat. 

Seotud lood

Uudised
  • 17.03.15, 09:33
Tamro Eesti tegevjuhina alustas Janno Kurg
Baltimaade juhiva ravimimüüja Tamro Baltics meeskonnaga liitus Janno Kurg, asudes Tamro Eesti OÜ hulgimüügidirektori ja ettevõtte tegevjuhi kohale.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele