Autor: Maarit Eerme • 4. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ETK turundusdirektor läheb Tamrosse

Alates märtsist läheb ETK turundusdirektor Andres Lember tööle ravimite hulgimüügiettevõttesse Tamro Baltic.

Lember asub märtsikuust tööle Tamro Balticsi turundus- ja kommunikatsioonijuhina ning ta usub, et Baltimaade juhtiva ravimimüüja kolme riigi ettevõtete turundus- ja kommunikatsioonitegevuste strateegiline juhtimine toob ta tööellu põnevamad ülesandeid rohkemgi kui jaekaubandus. "Üks Eesti paremaid tippjuhte on mulle õpetanud lihtsa, kuid geniaalse eesmärgi: olla oma valdkonna parim," ütles Lember. Ta kinnitas, et selle ambitsiooni võtab ta kaasa ka uude ametisse – Tarmo turundus peab olema Eesti, Läti ja Leedu ravimiäris parim.

"Eesti suurima jaekaubanduse grupi turunduse juhtimine on pakkunud palju huvitavaid projekte ja mõnusat pinget. See on olnud minu jaoks väga suurt loomisrõõmu andev aeg," rääkis Lember. Tal on hea meel selle üle, et tehtud töö tulemuslikkust kinnitavad ka ETK Grupi äritulemused. "Oleme jätkuvalt turuliidrid ning suutnud teravas konkurentsiolukorras oma turuosa koguni kasvatada. Samuti kasvas eelmisel aastal ETK Grupi kauplusest tehtavate ostude arv, samal ajal kui makrotrendid ja uuringud näitavad, et poes käiakse keskmiselt harvem kui mõni aasta tagasi (ja ostetakse korraga rohkem). Lojaalsusprogramm kasvab samuti ja tublit tulemust teevad ka ETK kampaaniad."

Andres Lember töötas ETK turundusdirektorina 2 aastat. 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700