Autor: Rainer Saad • 15. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Stockmann koondab

Soome kaubamaja Stockmann Oyj teatas eile, et alustab koondamistega Soomes ja Venemaal.

Stockmann sulgeb kaubamaja Oulus, ja seda hiljemalt 2017. aastaks. Otsuse tagajärjel kaotab töö umbes 230 inimest. Lisaks suletakse järgmise aasta lõpuks kolm kahjumit teenivat kaubamaja Moskva kesklinnas. Selle tulemusena koondatakse 700 inimest. Töökohtade arvu vähendatakse peamiselt tähtajaliste lepingute mitteuuendamise ja koondamisega.

Soomes käivad läbirääkimised 1100 inimesega, kes töötavad erinevates Stockmanni valdkondades nagu jaekaubandus, kinnisvara ning administratiivne pool. Stockmann kuulutas enda efektiivsusprogrammi välja veebruaris ning selle eesmärk on säästa aastas 50 miljonit eurot.

Jaekett üritab kasumlikkust parandada ka sellega, et keskendub valitud tootekategooriatele, tõhustab IT-süsteeme ning loob koostöömudelid tarnijatega.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700