• 15.04.15, 15:49
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Stockmann koondab

Soome kaubamaja Stockmann Oyj teatas eile, et alustab koondamistega Soomes ja Venemaal.
Stockmann sulgeb kaubamaja Oulus, ja seda hiljemalt 2017. aastaks. Otsuse tagajärjel kaotab töö umbes 230 inimest. Lisaks suletakse järgmise aasta lõpuks kolm kahjumit teenivat kaubamaja Moskva kesklinnas. Selle tulemusena koondatakse 700 inimest. Töökohtade arvu vähendatakse peamiselt tähtajaliste lepingute mitteuuendamise ja koondamisega.
Soomes käivad läbirääkimised 1100 inimesega, kes töötavad erinevates Stockmanni valdkondades nagu jaekaubandus, kinnisvara ning administratiivne pool. Stockmann kuulutas enda efektiivsusprogrammi välja veebruaris ning selle eesmärk on säästa aastas 50 miljonit eurot.
Jaekett üritab kasumlikkust parandada ka sellega, et keskendub valitud tootekategooriatele, tõhustab IT-süsteeme ning loob koostöömudelid tarnijatega.

Seotud lood

Uudised
  • 19.05.16, 13:09
Stockmann Eestil pea miljoni eurone kahjum
Stockmann Eesti 2015. aasta puhaskahjum oli 946 207 eurot ning müügitulu vähenes aastaga 6%.
Uudised
  • 21.04.15, 16:54
Stockmanni kaubamaja kavandab juurdeehitust
Tallinna linnavalitsus otsustab homsel istungil Stockmanni kaubamajale juurdeehituse rajada võimaldava detailplaneeringu vastuvõtmise, teatas Raepress.
Uudised
  • 22.04.15, 11:42
Stockmann hetkel ehitama ei hakka
Tallinnas asuvat Stockmanni kaubamaja hetkel ei plaanita laiendama hakata, ütles Stockmanni Grupi arendusdirektor Lauri Veijalainen.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele