Autor: Maarit Eerme • 25. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kõige töötaja- ja peresõbralikumad kaubandusettevõtted

Kõige töötaja- ja peresõbralikumad kaubandusettevõtted on Dimela, Floorin, Harju Tarbijate Ühistu ja Pharma Holding (Südameapteek). 

Kõige töötaja- ja peresõbralikumaks ettevõtteks sai Microsoft Estonia ning teisele kohale jäi Nortal. Kõige töötaja- ja peresõbralikum kaubandusettevõte, kes jäi edetabelis 4 kohale,  on looma söödalisandite ja ravimite ning instrumentide müügiga tegelev Dimela AS.

Kaubandusettevõtetest sai veel tabelisse: Floorin AS; Harju Tarbijate Ühistu ja Südameapteek, Pharma Holding OÜ.

Metoodika

* Pere- ja töötajasõbraliku ettevõtte konkurssi on Pere ja Kodu ning Äripäeva eestvedamisel korraldatud 15 aastat.

* Tänavu osales konkursil 42 ettevõtet, neist lõppvooru (ehk täideti nii ettevõtte juhi kui ka töötajate ankeedid) jõudis 38 ettevõtet.

* Ettevõtteid hindasid nii tegevjuhti ja/või personalijuht kui ka ettevõtte töötajad. Pere- ja töötajasõbralikuima koondTOPi võitja selgitati peresõbralikkuse TOPi ja töötajasõbralikkuse TOPi kohapunktide liitmisel.

* Personalijuhi ja töötajate ankeetide tulemuste arvutamise aluseks võeti maksimaalne võimalik punktide arv ning lõplik tulemus saadi kogutud punktide protsendina maksimumist. Lõpptulemus leiti, võttes arvesse kahte alamnäitajat: peresõbralikkus ja töökeskkond koos töötajate arendamisega ehk töötajasõbralikkus. Üldistes kokkuvõtlikes pingeridades on personalijuhi hinnangu (küsimustiku tulemuse) kaal 40%, töötajate hinnangute kaal aga 60%

Loe pikemalt mai kuukirjast Juhtimine.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757