Autor: Maarit Eerme • 17. juuni 2015

Rimi avas Viimsis kala suitsuahjuga hüpermarketi

17. juunil avas Rimi Viimsis hüpermarketi, kuhu paigaldati spetsiaalne kala suitsuahi, mida ei ole üheski teises Rimis ega suuremas jaeketis.

„Viimsilased on rannarahvas ja loomulikult peab ühest rannaäärsest poest saama värsket suitsukala,“ sõnas Rimi turundus-ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja. „Viimsis hakkab olema ka lai liha- ja kalavalik.“

Lisaks on kaupluses ka salatibaar ning Talupood.

Rimi Eesti Food AS kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Groupile kuuluv ICA Baltic AB. Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 235 kauplust, sealhulgas 40 hüpermarketit (neist 13 Eestis), 64 supermarketit (neist 22 Eestis), 133 odavmüügikauplust (neist 49 Säästumarketit Eestis).  Rimi pakub Eestis tööd ligi 2700 inimesele.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700